Tagrenovering
 • Hjem
 • Tagrenovering

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Tagrenovering tilbydes af professionelt

  Drømmer du om at få et nyt tag? Så kan du med fordel kontakte mig for hjælp. Hos Tømrermester Henrik Kryger Nielsen varetages alle opgaver inden for tagrenovering. Firmaet er beliggende i Hillerød nær Kokkedal i Nordsjælland, men står til rådighed for kunder uden for disse områder også.

  ​Uanset om du drømmer om at få et nyt tegltag, nyt eternittag eller blot en mindre tagrenovering, så står jeg klar med professionel hjælp. Jeg er en kompetent tømrer med god erfaring i branchen, som kan udføre mange forskellige former for tagarbejde.

  ​Hvad koster et nyt tag?

  Det er svært at give en konkret pris på et nyt tag, da det afhænger af, hvilken type tag du vælger. Dog er du garanteret gode priser hos mig – uanset hvad. Selvom priserne er lave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. De løsninger, jeg laver, er altid veludførte og holdbare.

  ​I forbindelse med tagrenovering kan jeg også være behjælpelig med etablering af kviste eller ovenlysvinduer. Dette vil give boligen mere lys, et bedre indeklima og dermed øge boligens værdi. Jeg tilbyder desuden efterisolering ved tagrenovering, da det er væsentligt billigere at gøre i samme omgang.​​

  Kontakt mig for et godt tilbud på tagarbejde

  Hvad enten du mangler hjælp til at få lagt nyt tegltag eller monteret ovenlysvinduer, så står jeg altså klar med kompetent hjælp. Jeg tilbyder desuden også professionel rådgivning, så du er sikret den bedste løsning efter dine behov.

  ​Kunne du tænke dig et godt tilbud, så kontakt mig på telefon 20 31 49 67 eller på mail splinten@godmail.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.