Udskiftning af vinduer og døre
 • Hjem
 • Udskiftning af vinduer og døre

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Udskiftning af vinduer og døre med professionel vinduesmontør

  Udskiftning af vinduer og døre med professionel vinduesmontør

  Søger du en kvalitetsbevidst fagmand til udskiftning af vinduer og døre i din bolig, eller dit erhverv, i Hillerød og resten af Nordsjælland?

  ​Du kan med fordel vælge mig, som din vinduesmontør, da jeg har mange års erfaring. Jeg har et kvalitetsbevidst tømrerfirma, hvor jeg igennem årene, har hjulpet mange tilfredse kunder med udskiftning af vinduer, samt dørmontering i Hovedstadsområdet, samt Nordsjælland, som eksempelvis Kokkedal, Fredensborg, Allerød og Helsinge.

  ​Jeg er primært forhandler af Outrup vinduer og døre, men arbejder selvfølgelig også med andre mærker, hvis du ønsker det.​​ Jeg anbefaler dog dansk producerede vinduer og døre, da jeg kan stå inde for kvaliteten af disse.

  Montering af nye vinduer efter mål og alle typer døre

  Som professionel montør af døre og vinduer, laver jeg alle typer af opgaver vedrørende dette. Vinduer efter mål kan fås i mange størrelser, og prisen vil naturligvis variere alt efter størrelse.​ Der er bestemte mål på vinduer og ruder, samt døre. Kontakt mig gerne for, at høre mere om mulige dør- og vinduesstørrelser. Desuden foretager jeg altid vinduessikring, ved udskiftning af vinduer. Det vil sige at jeg laver tyverisikring af vinduet, når jeg monterer det. Dette kan du også høre mere om, til en uforpligtende snak.

  ​Yderligere monterer jeg også ovenlysvinduer, samt laver kviste og karnapper på tage og facader. Dermed kan jeg hjælpe dig med montering af vinduer, uanset hvilket type vindue det skal være, og hvor du har brug for udskiftning eller montering.

  Montering af døre i alle afskygninger

  Det samme gælder for døre. Uanset om du skal have udskiftet en udvendig dør eller indvendig dør, har jeg med mine kompetencer, stor erfaring inden for området. Skydedøre, som eksempelvis terrassedøre, er populære i villaer og sommerhuse. Har du brug for hjælp til udskiftning af en skydedør? Jeg kan løfte opgaven for dig og leverer altid et komplet stykke arbejde.

  Jeg skifter også alle andre typer af døre. Dette gælder både for yderdøre/facadedøre, hoveddøre, indvendige døre, døre med fyld, sikkerhedsdøre og alle andre typer af døre til boliger, opgange og erhverv.

  Vinduesmontering med høj kvalitet og omtanke for klimaet

  Har du en forventning om, at din vinduesmontør kan vejlede dig til de bedste vinduer og døre, er jeg det rette firma at entrere med. Når du skal have foretaget udskiftning af vinduer eller døre skal modulerne monteres ordentligt, for at sikre de høje energikrav der er i dag. Hos mig er kvaliteten altid i højsædet ved vinduesmontering eller udskiftning af vinduer, og det er din garanti for, at arbejdet bliver udført til din fulde tilfredsstillelse.​

  Energiruder i stedet for termoruder

  Når du skal have nye vinduer monteret i din bygning, hvad enten det er udskiftning af de gamle termoruder i privaten, for at opnå besparelser på varmeregningen, eller montering af energiruder i din virksomheds nybyggeri, er jeg din kompetente dør- og vinduesmontør, nord for København.

  Jeg benytter altid energivinduer og energiruder ved montering af vinduer, da energikravene gør, at du ved nybyggeri og udskiftning af vinduer, skal benytte lavenergivinduer. Jeg monterer altså ikke termoruder, da disse kun må bruges, ved reparation af ruden i en eksisterende termorude, der eksempelvis er punkteret.

  ​​

  Opnå besparelser med udskiftning af vinduer

  Har du ældre vinduer og døre i din bolig, kan der være gode penge at spare i længden, ved at udskifte dem. Utætte døre medfører et stort varmetab. Det vil derfor være en god investering, som ikke blot sparer dig penge, men som også øger værdien af din bolig.

  Jeg tilbyder grundig udskiftning af vinduer og døre, så din bolig eller dit erhverv kan opnå et effektivt energiforbrug, med en energioptimering af bebyggelsens klimaskærm. Det bidrager til et bedre indeklima, der holder en mere konstant temperatur, hvor der ikke er tendens til fugt. Er det en større bebyggelse, kan udgiften ofte bespares inden for få år.

  ​Jeg går meget op i, at rådgive dig til, at vælge de rette typer af vinduer og døre til din bolig, som i dag fås i vedligeholdelsesfri materialer. Langt størstedelen af de vinduer, som jeg monterer, er træ/alu-vinduer, da plastikvinduer ikke opfylder de energikrav der er på området.

  Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

  Du modtager​ altid et uforpligtende tilbud på din montageopgave, forud for aftalens indgåelse. Dette tilbud, vil jeg udregne ud fra antal af moduler der skal monteres, samt naturligvis hvilke typer af vinduer og døre, det drejer sig om.

  ​Priseksempel på udskiftning af vinduer:

  Priser på vinduesmontering starter fra 4000 kr. inkl montage.

  ​Er du ikke interesseret i professionel hjælp til vinduesmontering, kan jeg også fungere som leverandør af nye vinduer i højeste kvalitet, til dig. Her starter priserne fra 2000 kr. for energivinduer.

  Kontakt mig for et godt tilbud på døre og vinduer

  Overvejer du at bestille udskiftning af vinduer og døre, kommer jeg gerne forbi og tager et kig på dit projekt. Sammen bliver vi enige om en løsning, der imødekommer dine behov, samt lever op til dine forventninger – og desuden holder sig inden for dit budget.

  ​Tag mig med på råd fra start og gør brug af min mangeårige ekspertise, så skal jeg nok sikre, at du får et flot resultat, der holder i mange år.

  ​Du er velkommen til at kontakte mig, så vi også kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, på baggrund af en eventuel samtale, med afsæt i dine ønsker.

  ​Ring til mig i dag på telefon 20 31 49 67.​ Jeg tager imod alle forespørgsler på montageopgaver i Nordsjælland. Har du ikke lige en telefon ved dig? Du er også velkommen til at skrive til splinten@godmail.dk, med henblik på mere information eller at blive ringet op af mig.

  – Jeg ser frem til, at høre fra dig.